Yrittäjäksi on nyt nopeaa ja vaivatonta ryhtyä

Haemme yrittäjiä usealle paikkakunnalle ympäri Suomea. Me tarjoamme nopean ja vaivattoman tavan ryhtyä yrittäjäksi, unohtamatta tietenkään tukea yrittäjyyden kaikissa vaiheissa myös tulevaisuudessa.

Pitäisikö vain alkaa yrittäjäksi? Tätä kysymystä näyttäisi tällä hetkellä pohtivan moni kotipalvelualan työntekijä. Heidän työmäärät ovat hurjia ja paine puskea eteenpäin oman jaksamisen rajoilla, on valtava.

Yrittäjänä on enemmän aikaa asiakkaalle

Miksi en tekisi tätä itselleni?

Se on hyvä kysymys. Hoitotyö on asiakastyötä. On vain kysymys siitä, onko hoidettavana oma asiakas vai jonkun toisen asiakas. Hoitotyötä tekevän ammattitaidon yksi keskeinen osa-alue on oma persoona. Tapa tehdä asioita ja kommunikoida asiakkaan kanssa siten, että työ tulee hyvin tehdyksi. Nopeakin asiakaskäynti voi jättää asiakkaalle hyvän mielen koko päiväksi.  Omasta osaamisesta voisi todella ottaa kaiken tavalla, joka hyödyttäisi sekä asiakasta että minua itseäni.

Halu onnistua ratkaisee

Harva herää aamuisin ja päättää, että tänään aion epäonnistua kaikessa, mitä teen. Luontainen halu onnistua siinä, mitä teemme, asuu meissä kaikissa. Yrittäjän tärkein taito onkin halu onnistua siinä, mitä ikinä onkaan tekemässä. Silloin asiat tulevat tehdyiksi valmiiksi ja siten syntyvät myös työn tulokset. Yrittäjyyden oppii parhaiten tekemällä ja yrittäjyyteen saatu apu ja tuki ratkaisevat myös paljon.

Apua ja tukea yrittäjyyteen

Yrittäjyyteen liittyy aina riskejä. Kysymys ei siten ole siitä, onko riskeja olemassa vaan siitä, miten riskeihin on valmistauduttu. Paras tapa tunnistaa ja valmistautua riskeihin on oma perehtyneisyys. Kokeneiden yrittäjien sekä yrittäjyyteen perehtyneiden osaajien apu on myös merkityksellistä. Yrittäjän on myös aina hyvä miettiä sitä, mitä kannattaa tehdä itse ja minkä joku toinen voisi tehdä nopeamin ja tehokkaammin puolestasi.

Kiinnostaako sinua yrittäjyys?

Etsimme jatkuvasti yrittäjyydestä kiinnostuneita osaajia mukaan joukkoomme. Lue lisää ja jätä meille yhteydenottopyyntö. Ehkä me osaisimme auttaa juuri sinua!

Iiris Nieminen toimii Akson yrittäjänä Jyväskylässä

Takaisin arkistoon

 

Akson on kotipalveluyrityksistä koostuva yritysverkosto. Me haluamme olla kärkijoukossa kehittämässä suomalaista kotipalvelualaa. 

Kiinnostuitko Akson-yrittäjyydestä?

Aksonilla meitä yrittäjiä on moneen lähtöön. Täytä hakemus ja liity Akson-menestyjien joukkoon!