Kotisairaanhoito

3 syytä tilata sairaanhoitajan kotikäynti

  1. Sinun ei tarvitse siirtyä terveyskeskukseen
  2. Vältät jonottelun laboratoriossa
  3. Pitkän paaston jälkeen, voit heti syödä aamiaisen omassa kodissa

Kotisairaanhoidon palvelut luotettavasti

Kotisairaanhoito on asiakkaan kotona toteutettua, moniammatillista terveyden ja sairaanhoidon palvelua. Kotisairaanhoidossa voidaan toteuttaa tavallisia toimenpiteitä, joita varten asiakas normaalisti joutuisi käymään terveyskeskuksessa.

Kotisairaanhoidon toimenpiteet tehdään aina lääkärin lähetteen tai ohjeen mukaisesti. Hoitotyöstä tehdään kirjaukset ja tiedot on mahdollista välittää tietoturvallisesti esimerkiksi asiakasta hoitavalle lääkärille.

Meillä Aksonilla kotisairaanhoitajan käynnit ovat suosittuja ihan tavallisen kotipalvelun tai kotipalvelun tukipalvelun yhteydessä koska kotisairaanhoitajan käynti helpottaa asiakkaan arkea monella tapaa. Asiakkaan ei tarvitse miettiä siirtymiä kodin ja terveyskeskuksen välillä tai odotella vuoroaan ruuhkaisessa laboratoriossa.

 

Kotisairaanhoitoon kuuluu mm.

  • Näytteidenotot, injektiot, rokotukset, lääkehoidon seuranta, toteutus ja reseptien uusiminen, haavahoidot ja avanteiden hoidot
  • Verenpaineen- ja verensokerin mittaukset, ompeleiden ja hakasten poisto, sekä muut hoidolliset tehtävät
  • Saattohoito ja lääkärin konsultaatio

Kaipaatko apua hoivapalvelun suunnittelussa?

Me Aksonilla autamme mielellämme sinua löytämään sopivimmat hoivapalvelut lähialueeltasi. Jos kaipaat vähääkään apua tai opastusta hoivapalveluiden valinnassa, pirauta meille, tai jätä soittopyyntö alla olevasta lomakkeesta. Olemme sinuun yhteydessä, ja suunnitellaan sinulle tai läheisellesi paras palvelukokonaisuus!

Jätä soittopyyntö

8 + 13 =

Löydä lähin toimipisteemme

Tarjoamme palvelujamme ympäri Suomen! Etsi lähin toimipiste ja pyydä tarjous.

Akson on kotipalveluyrityksistä koostuva yritysverkosto. Me haluamme olla kärkijoukossa kehittämässä suomalaista kotipalvelualaa.