Lapsiperheiden palvelut

Pitäisikö vain ryhtyä yrittäjäksi?

Elävätkö sinun lapsesi puolisonsa kanssa ruuhkavuosia? Mitäpä jos yllättäisit heidät järjestämällä heille muutaman tunnin irtioton arjesta?

Lapsiperheiden palvelut

Lapsiperheiden palvelut muodostuvat kahdesta kokonaisuudesta. Ensinäkin on lapsiperheiden kotipalvelu, joka on sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua. Tämän lisäksi on lastenhoitoon tarvittava palvelu, jota voi kuka tahansa hankkia.

Lapsiperheiden palveluissa on aina tavoitteena turvata lapselle turvallinen ympäristö osaavan aikuisen valvonnassa.

Me Aksonilaiset autamme lapsiperheitä tuottamalla sekä sosiaalihuoltolain mukaisia lapsiperheiden kotipalveluita palvelusetelipalveluna mutta myös aivan tavallista lasten hoidossa avustamista.

Lapsiperheiden kotipalvelu

Lapsiperheiden kotipalvelulla tarkoitetaan sosiaalihuoltolain mukaista sosiaalipalvelua. Kotipalvelu on yhdessä perheen ja yhteistyötahojen kanssa tehtävää vanhemmuuden ja arjessa selviytymisen tukemista ja perheen omien voimavarojen vahvistamista. Tämä tapahtuu opastamalla perhettä lasten ja kodinhoidossa sekä vahvistamalla arjen taitoja.

Palvelun tuottaminen perustuu asiakkaan kanssa tehtävään palvelusopimukseen ja palvelu tuotetaan sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaisten toimesta.

Tuotamme lapsiperheiden palveluita palvelusetelituottajana, jossa tilaajana voi olla kaupunki tai kuntayhtymä. Palveluita voi myös ostaa yksityinen henkilö.

Lapsiperheiden kotipalveluun kuuluu mm.

  • Lasten hoito ja kasvatus, lasten vieminen päivähoitoon ja kouluu
  • Kodinhoito, ruokahuolto ja asiointiapu

Lastenhoito

Kukapa ei silloin tällöin tarvitsisi apua lasten kanssa? Me autamme lastenhoidon järjestämisessä silloin, kun on kiirettä. Me Aksonilla olemme myös iloinneet siitä, miten paljon isovanhemmat tilaavat lastenhoitoapua omille lastenlapsilleen, jotta heidän omat lapsensa pääsisivät hetkeksi viettämään vapaa-aikaa.

Kaipaatko apua hoivapalvelun suunnittelussa?

Me Aksonilla autamme mielellämme sinua löytämään sopivimmat hoivapalvelut lähialueeltasi. Jos kaipaat vähääkään apua tai opastusta hoivapalveluiden valinnassa, pirauta meille, tai jätä soittopyyntö alla olevasta lomakkeesta. Olemme sinuun yhteydessä, ja suunnitellaan sinulle tai läheisellesi paras palvelukokonaisuus!

Jätä soittopyyntö

5 + 13 =

Löydä lähin toimipisteemme

Tarjoamme palvelujamme ympäri Suomen! Etsi lähin toimipiste ja pyydä tarjous.

Akson on kotipalveluyrityksistä koostuva yritysverkosto. Me haluamme olla kärkijoukossa kehittämässä suomalaista kotipalvelualaa.