Vammaispalvelut

Palvelun ostajan muistilista:

  • Varmista oman kuntasi sosiaalipalveluista, oletko oiketutettu saamaan palvelusetelin palvelun hankintaa varten
  • Mikäli hankit palvelua ensimmäistä kertaa, haastattele muutamaa palveluntuottajaa 
  • Valitse palveluntuottaja, jonka kanssa kemiat toimii ja työ sujuu

Vammaispalvelut luotettavasti

Vammaispalveluiden kokonaisuuden muodostavat vammaispalvelulain mukaiset palvelut sekä vammaisen henkilön henkilökohtainen apu. Vammaispalveluiden kokonaisuudella turvataan vammaisen henkilön päivittäisten kotiaskareiden tekeminen sekä osallistuminen esimerkiksi opiskeluun ja harrastuksiin.

Aksonilaiset työskentelevät päivittäin vammaisten henkilöiden sekä heidän lähipiirinsä kanssa. Kannattaa siis ottaa rohkeasti yhteyttä ja kertoa, millaiseen tilanteeseen apua tarvitaan.

Vammaispalvelulaissa tarkoitettujen palveluiden tarkoituksena on tukea vammaisen henkilön välttämätöntä avustamista kotona tai kodin ulkopuolella. Henkilökohtainen apu on kysymyksessä silloin, kun asiakasta tuetaan päivittäisissä toimissa, työssä ja opiskelussa, harrastuksissa sekä sosiaalisen vuorovaikutuksen ylläpitämisessä.

Vammaispalveluihin kuuluu mm.

  • Henkilökohtainen avustaminen, liikkumisessa avustaminen, asiointi-, ulkoilu-, ja saattoapu
  • Ruokahuolto, henkilökohtaisen hygienian hoito, pukeutumisessa avustaminen, kodinhoito
  • Koulussa tai vapaa-ajalle avustaminen, lasten vieminen päivähoitoon/kouluun ja lasten päivittäisiin toimiin osallistuminen

Kaipaatko apua hoivapalvelun suunnittelussa?

Me Aksonilla autamme mielellämme sinua löytämään sopivimmat hoivapalvelut lähialueeltasi. Jos kaipaat vähääkään apua tai opastusta hoivapalveluiden valinnassa, pirauta meille, tai jätä soittopyyntö alla olevasta lomakkeesta. Olemme sinuun yhteydessä, ja suunnitellaan sinulle tai läheisellesi paras palvelukokonaisuus!

Jätä soittopyyntö

15 + 6 =

Löydä lähin toimipisteemme

Tarjoamme palvelujamme ympäri Suomen! Etsi lähin toimipiste ja pyydä tarjous.

Akson on kotipalveluyrityksistä koostuva yritysverkosto. Me haluamme olla kärkijoukossa kehittämässä suomalaista kotipalvelualaa.