Tukipalvelut

3 vinkkiä, miksi hankkia kotipalvelun tukipalveluita

  1. Täydentämään kotihoidon palvelua
  2. Seuraa, yhdessä oloa, yhdessä tekemistä
  3. Voit täysimääräisesti hyödyntää kotitalousvähennyksen

Kotipalvelun tukipalvelut

Tämä kokonaisuus käsittää kotipalvelun yhteydessä annettavia palveluita, jotka eivät ole luonteeltaan hoidollisia palveluita. Tällaisia ovat esimerkiksi:

Kodinhoitopalvelut
– pyykki- ja vaatehuolto, ruuanlaitto

Siivouspalvelut
– kotisiivoukset ja ikkunanpesut

Asiointipalvelut
– asiointi-, ulkoilu- ja saattoapu

Tukipalvelut ovat kasvattaneet suosiotaan. Tämä johtuu varmasti siitä, että työ on luonteeltaan sosiaalista ja askareita tehdään yhdessä asiakkaan kanssa. Työ voidaan siis tehdä asiakkaan puolesta tai yhdessä asiakkaan kanssa ja työnjaosta voidaan sopia jokaisen kotikäynnin yhteydessä.

Monet Aksonilaiset kertovat tukipalvelukäyntien olevan työn parasta antia. Silloin voidaan oikeasti viettää aikaa asiakkaan kanssa ja tehdä yhdessä asiakkaalle tärkeitä asioita.

Kaipaatko apua hoivapalvelun suunnittelussa?

Me Aksonilla autamme mielellämme sinua löytämään sopivimmat hoivapalvelut lähialueeltasi. Jos kaipaat vähääkään apua tai opastusta hoivapalveluiden valinnassa, pirauta meille, tai jätä soittopyyntö alla olevasta lomakkeesta. Olemme sinuun yhteydessä, ja suunnitellaan sinulle tai läheisellesi paras palvelukokonaisuus!

Jätä soittopyyntö

5 + 12 =

Löydä lähin toimipisteemme

Tarjoamme palvelujamme ympäri Suomen! Etsi lähin toimipiste ja pyydä tarjous.

Akson on kotipalveluyrityksistä koostuva yritysverkosto. Me haluamme olla kärkijoukossa kehittämässä suomalaista kotipalvelualaa.