Ryhdy Akson-yrittäjäksi!

Oletko kiinnostunut koti- ja hoivapalvelualasta, ahkera sekä työtä pelkäämätön alan ammattilainen? Silloin yrittäjyyys ketjussa on hyvä vaihtoehto palkitsevaan ja omaehtoiseen työhön.

Ketjuyrittäjyys on suosittu ja turvallinen yritystoiminnan muoto ja hyvä mahdollisuus työllistyä omalle alalle. Halu menestyä yhdessä muiden yrittäjien kanssa luo erinomaiset edellytykset tuloksekkaalle toiminnalle.

Akson -yrittäjänä toimit itsenäisenä yrittäjänä. Sinulla on käytössäsi oman osaamisesi ympärille rakennettu palvelutarjonta, joka toteutetaan Aksonin liiketoimintamallilla ja yritysilmeellä. Oman yrityksesi hallinnointiin saat jatkuvan tuen ketjukeskuksen kautta ja käytössäsi on valmiiksi kilpailutetut mm. tieto- ja taloushallinnon tukipalvelut. Akson -yrittäjistä koostuva osaajaverkosto muodostaa luonnollisen vertaisverkoston arkipäivän työtehtävien sujuvoittamiseksi.

Täytä alla oleva hakemuksesi Akson -yrittäjäksi ja otamme sinuun yhteyttä. Rakennetaan yhdessä sinulle ja asiakkaillesi sopivaa helpompaa arkea!

Lisätietoja Akson -yrittäjyydestä sinulle antaa

Mikko Pirttimäki
040 5040 318
[etunimi.sukunimi@akson.fi]


Onko sinulla ajokortti?

Oma auto käytettävissä

Tilaa kartoitus tai pyydä tarjousSulje ikkuna

Back to top