Vuoden Aksonilainen on rautainen yrittäjä

Akson yrittäjät ovat valinneet vuoden Aksonilaiseksi tamperelaisen Raila Arppen. Yrittäjänä Arppe on toiminut jo pian 15 vuotta ja tähän ajanjaksoon on mahtunut monenlaisia vaiheita.

Tampereen Seudun Kotiapu Oy on ensimmäisiä verkostoon liittyneitä yrityksiä ja yrityksen nimessä on mukana iso osa Aksonin historiaa.

Tänäkin päivänä Raila käyttää yrityksestään nimeä Kotiapu.

Aksonin ensimmäinen perheyritys?

Vuosien varrella Tampereen Seudun Kotipapu Oy:n toimintaan on saatu apua perhepiiristä. Arppen poika Markus Majaniemi on huolehtinut yrityksen hallinnollisesta pyörittämisestä viime vuosina. Kaksikko tulee omien sanojensa mukaan hyvin toimeen keskenään vaikka molemmat kertovat toisen osapuolen syyllistyvän säännöllisesti jääräpäisyyteen. Yrityksen asioista keskusteltaessa rivit oikenevat kuitenkin välittömästi. Molemmilla on selkeä yhteinen kuva yrityksen tulevaisuutta koskevista asioista.

Yrittäjyyden vastapainona Raila Arppella on jo vuosia kestänyt koiraharrastus
Yrittäjä Raila Arppe rakkaimman harrastuksensa parissa

”Aina valmis auttamaan ja neuvomaan”

Akson yrittäjät ovat arvostaneet suuresti Railan pitkää uraa yrittäjänä. Lisäksi Railan antamia neuvoja pidetään tärkeinä. Sekä Raila että Markus ovat helposti lähestyttäviä ja molemmille on ominaista suorasanaisuus. Mikäli joku asia on epäselvä tai siitä ei tiedetä, se myös tuodaan ilmi. Toisaalta pitkän kokemuksen myötä molemmat osaavat sanoa, miten asiat olisi hyvä hoitaa.

Onnea valinnasta Raila ja Markus!

Kiinnostuitko Akson-yrittäjyydestä?

Aksonilla meitä yrittäjiä on moneen lähtöön. Täytä hakemus ja liity Akson-menestyjien joukkoon!