Aksonin avulla yrittäjäksi on helppo lähteä

Sirpa Heikkinen toimii hoiva-alan yrittäjänä Tampereella. Hän on yksi Akson-ketjun franchising-yrittäjistä. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään hänellä ei ollut lainkaan aiempaa kokemusta yrittäjyydestä. Akson auttoi häntä paljon erityisesti yritystoiminnan alussa. Tukea on edelleen aina saatavilla, kun eteen tulee jotakin uutta.

– Minulla on yritys nimeltä Hoivapalvelut Sirpa Heikkinen. Suurin osa toiminnastani keskittyy tällä hetkellä juuri hoivapalveluihin. Asiakkainani on myös omaishoitajia. Jos omaishoitaja lähtee pois kotoa, niin minä pidän sillä aikaa huolta hoidettavasta omaisesta hänen kotonaan, Heikkinen kertoo.

Heikkinen on toiminut yrittäjänä nyt seitsemän vuotta. Hänen yrityksensä kuuluu Akson-ketjuun. Jokainen Akson -yritys toimii yhteisen liiketoimintamallin mukaisesti. Yrittäjillä on käytössään ketjun palvelut.

– Yhteistyö Aksonin kanssa oli tietysti varsinkin yritystoiminnan alussa hyvin tärkeää. Minulla ei ollut minkäänlaista tietoa yrittäjänä toimimisesta ja siihen liittyvistä asioista. Aksonista oli silloin todella paljon apua ja sain heiltä tukea. Aina sen jälkeenkin olen saanut apua esimerkiksi kaikissa uusissa asioissa, Heikkinen kiittelee.

– Franchising-yrittäjänä toimimisessa on se hyvä puoli, että mukaan voi lähteä kuka vain. Minkäänlaista etukäteistietoa ei tarvitse olla, koska sinulla on koko ajan tuki takanasi. Koskaan ei tarvitse tietää itse kaikkea, vaan kaikki tieto on saatavilla tai jonkun haettavissa, jos et jotain itse tiedä, Heikkinen sanoo.

Sirpa Heikkinen on toiminut yrittäjänä jo seitsemän vuotta

Eniten Heikkinen pitää työssään siitä, että saa olla ihmisten kanssa ja tehdä asioita yhdessä heidän kanssaan. Työ on hyvin ihmisläheistä ja uusia ihmisiä tapaa joka päivä.

– Se on se elämän suola, Heikkinen hymyilee.

– Olen saanut erilaisia viestejä monilta ihmisiltä, jotka haluaisivat ryhtyä yrittäjäksi. Olen sanonut, että yrittäjänä toimiminen on mielenkiintoista, mutta vie myös hyvin paljon aikaa. Siihen täytyy olla se halu ja into. Mutta yrittäjänä toimiminen myös antaa hyvin paljon, joten se kyllä kannattaa, Heikkinen kiteyttää.

Lue lisää yrittäjäksi ryhtymisestä tästä

 

Takaisin arkistoon

 

Akson on kotipalveluyrityksistä koostuva yritysverkosto. Me haluamme olla kärkijoukossa kehittämässä suomalaista kotipalvelualaa. 

Kiinnostuitko Akson-yrittäjyydestä?

Aksonilla meitä yrittäjiä on moneen lähtöön. Täytä hakemus ja liity Akson-menestyjien joukkoon!