Uusia tuulia yhteisellä kampanjalla

Olen aloittanut kaksi viikkoa sitten työkokeilun Akson Group Oy:ssä. Viime keväänä pääsin ylioppilaaksi ja niin kuin moni muukin, myös minä pohdin mikä minusta tulisi isona, millaista työtä haluaisin tehdä. Välivuosi on siis menossa. Tämä työkokeilu antaa uutta näkökulmaa toimistotyöhön, graafiseen suunnitteluun ja luo perspektiiviä työyhteisössä työskentelyyn.

Ensi töikseni pääsin suunnittelemaan esitettä maaliskuun siivouskampanjaan. Graafinen suunnittelu on minulle uutta, mutta se antoi mahdollisuuden kokeilla omaa luovuutta. Akson Group on valtakunnallinen franchising- yritys. Ympäri Suomen toimii usealla paikkakunnalla omia Akson Hoivapalvelut yrityksiä, jotka ovat osa Akson Groupia. Jokainen on toiminut ja suunnitellut pitkälti omat kampanjansa itsenäisesti. Nyt maaliskuun yhteisenä kampanjana on siivoustarjous. Mukaan ensimmäiseen yhteiseen siivouskampanjaan lähti mukaan muutama yrittäjä. Aijan Hoiva Oy, Jyväskylän Akson Hoivapalvelut Oy, Kallaveden kotiapu- ja hoivapalvelut, sekä Turun seudun hoitotyö

Tästä on hyvä aloittaa ja jatkaa suunnittelua yhdessä yrittäjien kanssa eteenpäin. Mitähän kampanjoita sitä tulevaisuudessa Akson Hoivapalvelut yrittäjät tulevatkaan meille asiakkaille tarjoamaan?

Joka tapauksessa, ensimmäisen kampanjan ideana on se, että yritys tarjoaa 20 nopeimmalle noin 25% alennuksen siivoukseen, jonka alennettu hinta ilman arvonlisäveroa on 25€ tunnilta. Sanoisin, että loistotarjous! Ja mikä olisi vielä parempi aika siivoukselle kuin kevät. Aurinko alkaa paistaa ja lentelevät pölyhiukkaset palaavat näkökenttäämme tanssahtelemaan. Tulee tunne, että haluaa laittaa kaihtimet takaisin kiinni, ettei pölyt näy. Nyt voit saada apua kevätsiivoukseen, pitää kaihtimet auki ja nauttia kevätauringosta.

Toivottavasti tämä kampanja on alkua monelle muulle loistavalle kampanjalle ketjussa. Franchising -ketjussa yrittäjät eivät ole yksin, vaan ketjussa ”puhalletaan tuulta samaan purjeeseen”.

Työkokeilussa olen yhteensä kolme kuukautta. Olen vasta työkokeilun alussa. Jo nyt tuntuu siltä, että opin täällä ainakin omatoimisuutta itsenäiseen työskentelyyn, vuorovaikutustaitoja ja ilman muuta tämä graafisen suunnittelun puoli tulee tutuksi. Erilaisia esitteitä tulen varmasti tekemään tulevien kuukausien aikana. Ja mitä kaikkea päivät ja viikot tuovatkaan eteen, maltan tuskin odottaa. Ennen kaikkea odotan jo kovasti kevättä.

Sonja

Työkokeilija

Mukana tempauksessa:

Aijan Hoiva Oy

Akson Hoivapalvelut Oy

Kallaveden kotiapu- ja hoivapalvelut

Turun seudun hoitotyö

 

Tilaa kartoitus tai pyydä tarjousSulje ikkuna

Back to top