Tule meille töihin!

Yrittäjämme ympäri Suomea ovat tuoneet viestiä työvoiman tarpeesta. Olemme saaneet rekrytoitua mukaan uusia työntekijöitä mutta työntekijöille on tarvetta monella paikkakunnalla.

Kotipalvelutyön kysyntä on kasvanut ja samalla kasvaa osaavan ja sitoutuneen työvoiman tarve. Kysynnän kasvaessa rekrytointi laahaa miltei aina kehityksen jäljessä. Asiakkuudet ruokkivat toisiaan mutta silti yrittäjän on oltava varovainen rekrytointien kanssa. Onko kasvu pysyvää? Syntyykö uusista asiakkuuksista pysyviä vai onko käynnissä vain uuden palvelutuottajan etsintä?

Tällaisia asioita yrittäjä miettii silloin, kun kiire yllättää. Varsin pitkälle pärjätään ilman rekrytointeja siten, että kohdistetaan enemmän tunteja nykyisille työntekijöille. Lisäksi lähestulkoon aina yrittäjä itse ottaa suuren määrän tilauksia hoitaakseen.

Tyypillinen työvoiman tarve onkin eräänlainen kiireapulainen, joka olisi listoilla ja valmiina nopealla varoitusajalla ottamaan tunteja vastaan. Muutaman kiireapulaisen rinki muodostaa verkoston, jolla selvitään jo hieman suuremmastakin työrupeamasta kunnialla läpi.

Tämän lisäksi on paikkakuntia, joissa etsitään säännölliseen työhön jatkuvalla haulla työntekijöitä. Näillä paikkakunnilla yrittäjämme pystyy tarjoamaan säännöllisesti reilumman määrän tunteja tai jopa kokonaisen asiakkuuden työntekijän hoidettavaksi.

Me haemme jatkuvasti uusia työntekijöitä. Käy lukaisemassa, minkälaisia kokemuksia Aksonilaisilla on kotipalvelutyöstä ja jätä meille hakemuksesi jo tänään. Pääset lukemaan avoimen työhakemuksen jättämisestä alla olevasta linkistä.

Käy myös lukemassa, mistä asiakkaan kotiin tuotettavista palveluista on oikein kysymys. Blogikirjoitukseen pääse alla olevasta linkistä.

Avoimet työpaikat

Hoivakotiin vai hoivaa kotiin -blogiteksti

Tilaa kartoitus tai pyydä tarjousSulje ikkuna

Back to top