Jyväskylä

Kotiapu ja hoivapalvelu Sisu Oy

Äänekoski – Jyväskylä – Keuruu – Laukaa – Muurame – Petäjävesi

YHTEYSTIEDOT

Kotiapu ja hoivapalvelu Sisu Oy
Y-tunnus: 2972288-3

lähihoitaja, yrittäjä
Iiris Nieminen

p. 044 970 4491
[email protected]
akson.fi/jyvaskyla-sisu

Tervetuloa kotisivuilleni!

Olet ilmeisesti etsimässä arjen apua ja tukea itsellesi tai läheisellesi? Hyvä, kun löysit tänne koska minä autan mielelläni. 

Toimin Jyväskylän ja sen lähialueilla kotiin vietävien palveluiden tuottajana. Minulle on kertynyt hoitotyön kokemusta kaiken ikäisistä avun tarvitsijoista. Yritykseni on palvelusetelituottaja ja palveluni ovat kotitalousvähennyskelpoisia. 

Kun kotiin tarvitaan apua, on oikean palvelun löytäminen usein hankalaa. Anna minun auttaa ja ota rohkeasti yhteyttä. Jutellaan ja katsotaan, miten voisin sinua parhaiten auttaa!

 

Kotiapu ja hoivapalvelu Sisu Oy on perustettu alkuvuodesta 2019. Yritykseni tarjoaa kattavat kotipalvelut Jyväskylän, Laukaan, Muuramen, Äänekosken ja Keuruun alueella. Nimensä mukaisesti taustalta löytyy voimaa ja periksiantamattomuutta.

Olen toiminut palvelualan moninaisissa tehtävissä yrittäjänä ja työntekijänä. Työurani on kuljettanut minut lopulta hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen äärelle. Nämä kaksi tekijää muodostavat kivijalan hyvälle elämänlaadulle ikään ja taustaan katsomatta.

Palvelualan rautainen osaaminen välittyy yritykseni palveluista, joiden keskiössä ovat kiireettömyys, luotettavuus ja turvallisuus. Asiakastyön periaatteet muodostuvat jokaisen asiakkaan yksilöllisestä kohtaamisesta, terveyden ja toimintakyvyn edistämisestä sekä avoimesta vuorovaikutuksesta yhdessä asiakkaan kanssa.

Tilaa maksuton kartoituskäynti ja sovitaan yhdessä, millä tavoin voimme tehdä sinun tai läheisesi kotona asumisesta mielekkäämpää ja turvallista.

Meiltä saat: 

 Kotihoito- ja hoivapalvelut

 Tukipalvelut

 Vammaispalvelut

 Omaishoitajien sijaispalvelut

Lapsiperheiden palvelut

 Siivouspalvelut

Lataa toimipisteen esite (Jyväskylä Sisu)


Hinnasto

Kotihoito

Hinta Palvelu- seteli 1/2h
Arkisin 7-18 34€
Arki-ilta 18-21 37€
Arkiyö 21-00 50€
Lauantai 7-20 42€
Sunnuntai 62€

Hoivapalvelu, Kotipalvelu, Omaishoidonlomitus, Omaishoito, Tukipalvelu, Asiointiapu, Sairaan lapsen kotihoito.
Vähimmäisveloitus ½ tuntia.

Yli 10km säteen ulkopuolelta laskutetaan kilometrikorvaus 0,50€/km tai sopimuksen mukaan.
Palvelun hintaan lisätään alv 24%, jos palvelua ei voida tuottaa arvonlisäverottomana sosiaalipalveluna (ALV 37§).
Palvelun peruutus veloituksetta 24h ennen varattua aikaa. Myöhemmin peruutetusta palvelusta veloitetaan hinnaston mukainen korvaus.

Siivouspalvelut (Perus- ja ylläpitosiivous, Suur- ja muuttosiivous, Ikkunoiden pesu)

Hinta Palvelu- seteli 1/2h
Arkisin 7-18 34€
Arki-ilta 18-21 37€
Arkiyö 21-00 50€
Lauantai 7-20 42€
Sunnuntai 62€
Suur- ja muuttosiivous alk. 36€
Yrityssiivous alk. (alv.0%) 33€

Yli 10km säteen ulkopuolelta laskutetaan kilometrikorvaus 0,50€ / km.
Siivouspalvelun hintaan lisätään alv 24%, jos palvelua ei voida tuottaa arvonlisäverottomana sosiaalipalveluna (ALV 37§).
Palvelun peruutus veloituksetta 24h ennen varattua aikaa. Myöhemmin peruutetusta palvelusta veloitetaan hinnaston mukainen korvaus.

Akson on kotipalveluyrityksistä koostuva yritysverkosto. Me haluamme olla kärkijoukossa kehittämässä suomalaista kotipalvelualaa.