Järvenpää

Awonawilona

Järvenpää – Kerava – Tuusula

YHTEYSTIEDOT

Awonawilona
Y-tunnus: 1383908-3

lähihoitaja, yrittäjä
Tuija Sahi

p. 044 3088 979
[email protected]
https://akson.fi/jarvenpaa

Awonawilonassa jokainen ihminen on uniikki yksilö, jonka elämänpolkua tulee kunnioittaa. Jokaisella on oikeus päättää elämästään ja tehdä siitä mahdollisimman hyvä. Toivon saavani olla siinä tukena ja apuna, olla läsnä.

Hoitosuhdetta suunnitellessa, otamme huomioon jokaisen yksilölliset tarpeet, niin fyysiset, psyykkiset kuin sosiaalisetkin. Oletko koskaan ajatellut sitä, kuinka ne kaikki ovat yhteydessä toisiinsa? Kuinka paljon toimintakykyyn voi vaikuttaa psyykkinen hyvinvointi, ilo, hymy ja kosketus? Kuinka tärkeää on, että sinulla on joku, jonka kanssa jutella erilaisissa tilanteissa? On lupa pyytää apua silloin kun sitä tarvitsee.

Koulutukseltani olen lastenhoitaja ja lähihoitaja. Olen myös opiskellut täydentäviä hoitomuotoja mm. Reiki ja Sisäinen hyvinvointi koulutus. Pitkä hoitotyökokemukseni alkoi aikoinaan koulunlomilla sairaala-apulaisen työstä Lapinlahden sairaalassa. Sen jälkeen olen työskennellyt päiväkodissa lastenhoitajana, ohjaajana toimintakeskuksessa vetäen erilaisia ryhmiä mm. lasten- ja nuortenryhmät, äiti-lapsiryhmät, mielenterveyskuntoutujien ryhmät, eläkeläisten ryhmät. Valmistuttuani lähihoitajaksi olen työskennellyt ikäihmisten, muistisairaiden, alkoholitaustaisten ja mielenterveyskuntoutujien parissa.

Awonawilona on tällä hetkellä yhden lähihoitajan, Tuija Sahin yritys. Minulla on vankka ammattitaito, työkokemus, kyky kuunnella ja olla läsnä. Tuon helpotusta arkeesi olit sitten lapsi, aikuinen tai iäkäs ihminen. Työssäni käytän kuntouttavaa työotetta. Työsuhteemme voi olla pidempiaikainen tai akuutissa tilanteessa tarvitsemasi apu. Autan sinua tekemään arjestasi helpomman.

Yritykseni on hyväksytty kesäkuussa 2015 myös Keravan alueelle palvelusetelipalvelujen tuottajaksi.

Hinnasto

Kotihoito- ja hoivapalvelut, kotiapupalvelut ym.

Hinta Palvelu- seteli 1/2h
Arkisin 7-22 35€ 28€
Lauantai 7-18 45€ 38€
Sunnuntai 7-18 59€ 38€
Sunnuntai 18-22 65€

 

Siivouspalvelut  sis. alv 24% (ei sosiaalipalvelut, kotitalousvähennyksen alainen palvelu)

Hinta Palvelu- seteli 1/2h
Arkisin 39,68€

 Hinnat ovat tuntihintoja. Hinnastomme pitää sisällään kilometrikorvauksen 15km säteellä toimipaikastamme Yrjönkuja 3 G, 04420 Järvenpää. Yli 15 km säteen ulkopuolelta laskutetaan verohallinnon matkustussäännön mukainen kilometrikorvaus 0,43 € / km tai sopimuksen mukaan.

Meiltä saat: 

  Kotihoito- ja hoivapalvelut

 Lapsiperheiden palvelut

  Kotiapu ja kodinhoidolliset työt

  Asiointiapu- ja virkistyspalvelut

  Dementiapalvelut

  Saattohoito

Akson on kotipalveluyrityksistä koostuva yritysverkosto. Me haluamme olla kärkijoukossa kehittämässä suomalaista kotipalvelualaa.