Oletko kotona asuva seniori ja kaipaat arkeesi piristävää seuraa sekä apuja arjen askareisiin? Tarjoan kotona asumista helpottavia tukipalveluita seniorin kotiin.

Tai oletko omaishoitaja? Haluaisitko pitää vapaapäiväsi tai lomasi? Ota minuun yhteyttä!

Sairastaako lapsesi? Haluatko kotiin hoitajan työpäivän ajaksi?

Tukitoimia ja apuja kehitysvammaisille/mielenterveyskuntoutujalle.

 

Minulla on kahdeksan vuoden työkokemus sosiaali- ja terveydenhoitoalalta. Koulutukseltani olen lähihoitaja. Olen ollut ammattiopisto Luovilla henkilökohtaisena avustajana ja luokkaohjaajana. Olen ollut myös Kiimingin kunnassa sekä Viitasaarella lastenhoitajana perheissä ja päiväkodeissa. Olen työskennellyt eri yksiköissä Wiitaunionissa. Työpisteinä ovat olleet vanhuspalvelujen asumispalveluyksiköt sekä päiväkeskus ja kotihoito, vastaanottopalveluissa lääkäreiden vastaanotto sekä laboratoriossa näytteenotto, kehitysvammaisten ja vammaisten asumispalvelut sekä terveyskeskussairaaloiden akuutti- ja hoivaosastot.

Saarikassa pitkäaikaishoiva Hoivaranta ja asumispalveluyksikkö Hopearanta Kivijärveltä. Selänne Reisjärvi Honkalinna tehostettu palveluasuminen ja kotihoito. Tässä päällisin puolin työkokemusta.

Olen 43- vuotias neljän lapsen äiti ja asustelemme Kinnulassa. Harrastan eräilyä lasten kanssa, uinti ja pitkät kävelylenkit luonnossa antavat energiaa työhön. Kalastamaan voin lähteä kaveriksi, sehän voi olla jonkun teemapäivän ohjelma tai metsäretki hyvässä maastossa, jossa on makkaranpaistoa, nokipannukahvit, marjastusta.

Lasten kanssa erilaiset ulkoleikit tai retket.

Olen vetänyt Viitasaarella/Jyväskylässä/Oulussa olen vetänyt 4H- kerhoja (kokkikerho/Kivien hiontaa/askartelua erimateriaaleista/eläinten hoitoa ja erä retkiä) sekä toiminut vapaaehtoisena Kiimingin vanhainkodilla vetämässä vanhuksille askartelu/taidepiiriä. Vapaaehtoistyön on kuulunut myös toiminta SPR:ssä, Kehitysvammaisten tuki ry:ssä.

 

Palvelumme

Muista myös kotitalousvähennys

Voit vähentää 50% kotona tehtävästä työstä verotuksessasi.

Avaa laskuri

Tilaa kartoitus tai pyydä tarjousSulje ikkuna

Back to top