Seuraavatkin sata vuotta suomalaista hoivaa

Työntäyteinen vuosi alkaa olla takana ja kohta on aika rauhoittua hetkeksi joulun viettoon. Näyttää siltä, että ainakin täällä Keski-Suomessa joulua saadaan viettää lumikinosten keskellä.

Kulunut vuosi on ollut satavuotiaan Suomen juhlaa. Meillä on monta hyvää syytä juhlaan mutta yhtenä keskeisenä juhlinnan kohteena on ollut syytä pitää aivan tavallista suomalaista arkea. Puhtaat vaatteet, siisti koti, ravitseva ruoka ja lähimmäisten huolenpito ovat ajoittain itsestään selvältä tuntuva osa hyvää suomalaista arkielämää. Näitä asioita osaamme odottaa saavamme osaksemme mutta yhtälailla juuri nämä asiat haluamme lähimmäisille ja avun tarpeessa oleville varmistaa.

Satavuotisen historiansa aikana suomalaisen hoivan tarve ei ole vähentynyt mutta se on muuttanut useampaan otteeseen muotoaan. Sen, minkä piiat ja rengit tekivät maataloissa, tekivät kotiapulaiset ja talonmiehet myöhemmin kaupungeissa. Tämän jälkeen tulivat hoitolaitokset sekä päiväkeskukset ja tänä päivänä suunta on ollut voimakkaasti kohti kotona tuotettavia palveluita.

Aksonin franchise -yrittäjät ovat tänäkin vuonna tarjonneet monipuolisia asiakkaan kotona tuotettavia hoiva- ja kotipalveluita yli sadalla paikkakunnalla ympäri Suomea. On tullut aika kiittää kaikkia yrittäjiämme sekä heidän työntekijöitään kuluneen vuoden työpanoksesta helpomman arjen turvaamiseksi.

Kotona tuotettavien palveluiden yksi keskeisistä elementeistä on tavallisen asiakassuhteen ylittävä luottamus. On ilo kiittää kaikkia Aksonin asiakkaita yhteisistä arjen hetkistä, joita olemme saaneet olla kanssanne jakamassa sekä siitä luottamuksesta, jota te työntekijöitämme kohtaan olette osoittaneet.

Yhteistyökumppaneidemme avulla olemme pystyneet parantamaan palveluidemme laatua ja luotettavuutta sekä kertomaan tarjoamistamme mahdollisuuksista luoda asiakkaillemme entistäkin laadukkaampaa ja helpompaa arkea.

On aika hiljentyä hetkeksi joulun viettoon, jonka jälkeen aloitamme yhdessä rakentamaan suomalaisen hoivan seuraavaa sataa vuotta.

Toivon kaikille rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta!

 

Tiina Niskanen
hallituksen puheenjohtaja
Akson Group

Tilaa kartoitus tai pyydä tarjousSulje ikkuna

Back to top