Akson yrittäjien kokemuksia

Meitä on yli kaksikymmentä yrittäjää ympäri Suomea. Meitä kaikkia yhdistää halu tarjota asiakkaillemme kiireetöntä, luotettavaa ja turvallista kotipalvelua. Aksonin tehtävä on auttaa yrittäjiä saavuttamaan tämä tavoite vuoden jokaisena päivänä. Olemme ylpeitä omasta yrittäjäyhteisöstämme ja iloisia siitä, että yrittäjät ovat kokeneet yhteistyön Aksonin kanssa hyväksi.

Iiris Nieminen on perustanut oman Akson -yrityksensä vuonna 2017. Yrittäjäksi hän siirtyi lähihoitajan työstä ja on saanut ilokseen huomata, että itsenäisenä yrittäjänä aikaa asiakkaille jää enemmän. Monipuolisesti kouluttautuneena ammattilaisena Iiris on myös kokenut, että oma ammatillinen osaaminen on yrittäjänä paremmassa käytössä.

“Ketjuyrittäjyys on helppo tapa lähteä yrittäjäksi, koska se ketjun tuki on niin iso asia. Olen saanut heiltä ihan kaikenlaista apua yrittämisen käytännön asioissa.” Iiris Nieminen, Akson yrittäjä


Sirpa Heikkinen on johtanut omaa yritystään jo vuosien ajan. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Sirpa ennätti tekemään pitkän päivätyön moninaisissa hoitoalan töissä. Lopullinen päätös yrittäjäksi ryhtymisestä syntyi oivalluksesta, että yrittäjänä hän pystyy tarjoamaan asiakkaille sitä, mitä he odottavat saavansa. Yrittäjänä Sirpa toimiessa asiakkaat saavat ansaitsemaansa aikaa ja huomiota.

”Aksonin avulla yrittäjäksi on helppo lähteä.” Sirpa Heikkinen, Akson yrittäjä


Kiinnostaako sinua tietää, miten voisit tehdä työtäsi omilla ehdoilla?

Lataa itsellesi opas kotipalveluyrittäjyydestä painamalla tästä

Kysy lisää yrittäjyydestä yrittäjiltämme:
Aija Rosimo-Tyrväinen on yrittäjämme Orimattilassa

Aija Rosimo-Tyrväinen luotsaa Aijan Hoiva -kotipalveluyritystä Orimattilassa. Mikäli haluat tietää lisää kotipalveluyrittäjyydestä ja yhteistyöstä Aksonin kanssa, Aija on lupautunut kertomaan enemmän.

Aija Rosimo-Tyrväinen
lähihoitaja, yrittäjä
puhelin: 040 3564 771
sähköposti: aijanhoiva@akson.fi

 

 

Sirkka-Liisa Valkonen on yrittäjämme Kotkassa

Sirkka-Liisa Valkonen johtaa Kymenlaakson hoivapalvelut -yritystä Kotkassa. Sirkka-Liisalla on vuosikymmenen mittainen kokemus yrittäjyydestä ja yhteistyöstä Aksonin kanssa ja hän on lupautunut kertomaan toiminnasta enemmän.

Sirkka-Liisa Valkonen
perushoitaja, yrittäjä
puhelin: 0440 6220 321
sähköposti: sirkka-liisa.valkonen@kotiapu.fi

Tilaa kartoitus tai pyydä tarjousSulje ikkuna

Back to top