Aija Rosimo-Tyrväinen, Orimattila

”Parasta Akson-yrittäjänä toimimisessa on taustatuki ja se, että en ole yrittäjänä yksin. Alussa apu lupahakemusten kanssa ja nyt myöhemmin kaikki markkinointiin ja rekrytointiin tuki on ollut korvaamatonta. Kaikkiin avunpyyntöihini on aina vastattu nopeasti.”

Kun Aijalle soittaa, hän on aina asiakkaan luona. Mikäli tilanne ei ole kovin pahasti kesken ja asia kovin tähdellinen, saattaa lyhyen rupattelutuokion aikana saada lämpimät terveiset myös Aijan asiakkaalta. Tämä kertoo paljon siitä ilmapiiristä, jonka Aija osaa luoda astuessaan ovesta sisään. Taito ei ole jäänyt asiakkailta huomaamatta, sillä Aijan yritystoiminta on saanut hyvän nosteen Orimattilassa sekä sen lähialueilla. Kokeneena ammattilaisena Aija osaa luoda välittömän ilmapiirin myös työntekijöidensä keskuuteen. Aija on koonnut ympärilleen upean tiimin Aksonilaisia ja Aijan työntekijärekrytointia eteenpäin jakanut työntekijä totesikin näin

Haluatko töitä mahtavassa työporukassa, ihanan esimiehen alaisuudessa?

Aijan yrityksen kotisivun löydät tästä: Aijan Hoiva Oy

 

Petri Ojakangas, Turku

Yrittäjyydessä yleisesti ottaen parasta on vapaus. Ketjuyrityksessä toimimisen parhaita puolia on Aksonilta saamani tuki ja muiden yrittäjien muodostama yhteisö.

Petri on aina positiivinen. Silloinkin vaikka oikeasti harmittaa. Ehkäpä tästä johtuen hän on omaan järjestelmälliseen tyyliinsä onnistunut kasvattamaan yrityksestään toimijan, jolla on hyvin vakaa asema palveluntuottajien joukossa. Petrin vahvuutena on päämäärätietoisuuden lisäksi taito osata kysyä neuvoa ja taito osata ottaa vastaan tarjottua apua. Ehkäpä juuri nämä ovat niitä ominaisuuksia, jotka ovat tehneet hänestä onnistuvan yrittäjän. Taitavana verkostoitujana Aksonin yhteisöllisyys on aina merkinnyt Petrille paljon.

Petrin yrityksen kotisivun löydät tästä: Turun seudun hoitotyö

Tilaa kartoitus tai pyydä tarjousSulje ikkuna

Back to top