Lisätietoa Akson-yrittäjyydestä

Akson -yrittäjät ovat ketjuyrittäjiä. Tämä tarkoittaa sitä, että jokainen Akson -yritys kuuluu Akson -ketjuun ja toimii yhteisen liiketoimintamallin mukaisesti. Yrittäjillä on myös käytössään ketjun palvelut. Ketjuyrittäjyydestä käytetään myös nimitystä franchising -yrittäjyys. Aiempaa kokemusta yrittäjyydestä ei tarvita.

Franchising on yrittäjyyden ja liiketoiminnan muoto, jota hyödynnetään monilla toimialoilla. Franchising-yrittäjä saa käyttöoikeuden yrityksen liike- tai tavaramerkkiin sekä saa käyttöönsä valmiin liiketoimintakonseptin.  Osapuolten välillä on kirjallinen franchisesopimus (ketjusopimus), jossa määritellään yritystoiminnan muodoista, laajuudesta sekä palvelukokonaisuuksista.

Akson yrittäjäksi ryhtyvä ei tarvitse aiempaa kokemusta yrittäjyydestä koska me perustamme yrityksen sinun puolestasi ja autamme sinua yrittäjyyden kaikissa vaiheissa myös tulevaisuudessa.

Yrityksen liittyminen ja kuuluminen Aksoniin on maksullista. Yrittäjäksi ryhtyvän kannattaa huomioida, että yrityksen perustaminen ja toiminta maksaa aina jotakin. Siksi on hyvä pohtia sitä, miten joka tapauksessa käytettävä raha, voisi hyödyttää yritystäsi parhaiten.

Akson -yrityksen perustaminen

Akson -yrityksen perustaminen alkaa ketjusopimuksen allekirjoittamisella. Tämän jälkeen käynnistyy yrityksesi perustamisen prosessi, jonka päätteeksi sinulle luovutetaan täydessä toimintavalmiudessa oleva yritys.

Kun yrityksen toiminta on päässyt käyntiin, Akson yrityksellä on käytössään yrityksen toimintaa helpottavat järjestelmät sekä ohjelmistot. Akson -yrityksellä ja yrittäjällä on aina käytössään myös henkilökohtainen tuki.

Akson -yrittäjien toimintaa tuetaan ja ohjataan Jyväskylässä sijaitsevasta ketjukeskuksesta käsin. Yrittäjät osallistuvat yrittäjäverkoston toiminnan kehittämiseen esimerkiksi säännöllisesti kokoontuvan työvaliokunnan kautta, jossa yrittäjillä on oma edustus. Lisäksi yrittäjät tapaavat säännöllisesti ketjupäivillä sekä aluetapaamisissa.

Akson -ketjuyrittäjyyden hyödyt voidaan tiivistää seuraavasti:

  • Testattu ja luotettava toimintakonsepti, jonka vuoksi aiempaa yrittäjäkokemusta ei tarvita
  • Avaimet käteen -periaatteella pertustettava yritys, joka on nopeuttaa yritystoiminnan aloittamista
  • Useamman ihmisen työpanos ja näkemys yritystoiminnan kaikissa vaiheissa
  • Keskistetyt palvelut, kuten markkinointi, toiminnanohjausjärjestelmä, kehittäminen
  • Yrittäjien jatkuva henkilökohtainen tuki
  • Yrittäjäverkoston tuki ja asiantuntemus

Hyvässä ketjussa kaikki hyötyvät

Akson -ketjuyrityksellä on hyvät onnistumisen edellytykset. Tämä johtuu siitä, että ketjuyrityksen menestyminen tarkoittaa aina myös koko ketjun parempaa menestystä. Riittävän hyvillä peruspalveluilla ja ammattitaitoisella yrittäjän henkilökohtaisella tuella varmistutaan siitä, että ongelmatilanteisiin päästään puuttumaan nopeasti ja oikeilla toimenpiteillä. Ketjutoiminnan jatkuva kehittäminen ja kasvu ovat tavoitteita, joihin pyrkimällä koko ketjulla on mahdollisuus saavuttaa monenlaisia hyötyjä.

Lue lisää

Seuraavien linkkien kautta pääset tutustumaan Aksoniin ja Akson -yrittäjyyteen enemmän:

Kysy lisää ja varaa itsellesi aika henkilökohtaiseen keskusteluun. Jutellaan yhdessä lisää siitä, miten voisimme aloittaa yhteistyön sinun yrittäjäunelman toteuttamisessa!

Mikko Pirttimäki
040 5040 318
mikko.pirttimaki@akson.fi

Tilaa kartoitus tai pyydä tarjousSulje ikkuna

Back to top