Akson-yrittäjäksi?

Ryhdy Akson-yrittäjäksi!

Oletko kiinnostunut koti- ja hoivapalvelualasta, ahkera sekä työtä pelkäämätön alan ammattilainen? Silloin yrittäjyyys ketjussa on hyvä vaihtoehto palkitsevaan ja omaehtoiseen työhön.

Ketjuyrittäjyys on suosittu ja turvallinen yritystoiminnan muoto ja hyvä mahdollisuus työllistyä omalle alalle. Halu menestyä yhdessä muiden yrittäjien kanssa luo erinomaiset edellytykset tuloksekkaalle toiminnalle.

Akson -yrittäjänä toimit itsenäisenä yrittäjänä. Sinulla on käytössäsi oman osaamisesi ympärille rakennettu palvelutarjonta, joka toteutetaan Aksonin liiketoimintamallilla ja yritysilmeellä. Oman yrityksesi hallinnointiin saat jatkuvan tuen ketjukeskuksen kautta ja käytössäsi on valmiiksi kilpailutetut mm. tieto- ja taloushallinnon tukipalvelut. Akson -yrittäjistä koostuva osaajaverkosto muodostaa luonnollisen vertaisverkoston arkipäivän työtehtävien sujuvoittamiseksi.

Klikkaa alla olevaa linkkiä ja täytä hakemuksesi Akson -yrittäjäksi ja me otamme sinuun yhteyttä. Rakennetaan yhdessä sinulle ja asiakkaillesi sopivaa helpompaa arkea!

Yrittäjät kertovat millaista on olla Akson-yrittäjä

Sirpa Heikkisen kokemuksia Aksonista

Sirpa on johtanut omaa yritystään jo vuosien ajan. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Sirpa ennätti tekemään pitkän päivätyön moninaisissa hoitoalan töissä. Lopullinen päätös yrittäjäksi ryhtymisestä syntyi oivalluksesta, että yrittäjänä hän pystyy tarjoamaan asiakkaille sitä, mitä he odottavat saavansa. Yrittäjänä Sirpa toimiessa asiakkaat saavat ansaitsemaansa aikaa ja huomiota.

”Aksonin avulla yrittäjäksi on helppo lähteä.” Sirpa Heikkinen, Akson yrittäjä

Iiris Niemisen kokemuksia Aksonista

Iiris on perustanut oman Akson -yrityksensä vuonna 2017. Yrittäjäksi hän siirtyi lähihoitajan työstä ja on saanut ilokseen huomata, että itsenäisenä yrittäjänä aikaa asiakkaille jää enemmän. Monipuolisesti kouluttautuneena ammattilaisena Iiris on myös kokenut, että oma ammatillinen osaaminen on yrittäjänä paremmassa käytössä.

“Ketjuyrittäjyys on helppo tapa lähteä yrittäjäksi, koska se ketjun tuki on niin iso asia. Olen saanut heiltä ihan kaikenlaista apua yrittämisen käytännön asioissa.” Iiris Nieminen, Akson yrittäjä

Minna Jaakkolan kokemuksia Aksonista

Minna on toiminut Akson-yrittäjänä vuodesta 2012 asti. Yrittäjäksi lähtemiseen kipinän sytytti Aksonin mainos työvoimatoimiston sivuilla, joka sai Minnan toteuttamaan pitkäaikaisen unelmansa omasta hoivapalveluyrityksestä tavallisen päivätyön sijaan.

“Olen saanut aina apua kun olen sitä tarvinnut.” Minna Jaakkola, Akson yrittäjä

Lue uratarina: Perheenäidistä yrittäjäksi!

Aksonin yritysverkostossa töitä tehdään hyvässä hengessä yhteen hiileen puhaltaen!

Lisätietoja yrittäjyydestä sinulle antaa:

Mikko Pirttimäki
040 5040 318
[etunimi.sukunimi@akson.fi]

Kiinnostuitko Akson yrittäjyydestä?

Täytä hakemus!Kysy lisätietoa

Akson on kotipalveluyrityksistä koostuva yritysverkosto. Me haluamme olla kärkijoukossa kehittämässä suomalaista kotipalvelualaa.