Etsitkö töitä kotipalvelualalta? Oletko sinä esimerkiksi siivooja, lastenhoitaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja tai vaikkapa henkilökohtaisen avustajan työstä kiinnostunut työntekijä vailla uutta suuntaa työamarkkinoilla? Kokeilehan rohkeasti kotipalvelualan töitä!

Akson -yrittäjät ympäri Suomea työllistävät kymmenittäin työntekijöitä. Kotipalvelutyö on haastavaa mutta varsin palkitsevaa työtä. On tyypillistä, että pitkän ja hektisen työvuoron päätteeksi, työntekijällä olo onkin varsin tyytyväinen. Syitä tyytyväisyyteen on varmasti monia mutta alalla toimineet arvaavatkin, että asiakkaat ovat lähestulkoon aina se ykkösjuttu.

”Joskus sitä on aivan lopussa niillä viimeisillä käynneillä mutta kyllä ne meidän asiakkaat on lopulta se, joka tuo taas hymyn huulille” – kotipalvelutyöntekijä, Orimattila

Yksityinen kotipalvelutyö tarjoaa työntekijöilleen usein myös muita etuja. Yleisesti ottaen yksityisellä puolella työtahti on verkkaisempaa, joka vähentää kiireen tunnetta töissä. Työntekijät kokevat myös usein kantavansa enemmän hoidollista vastuuta asiakkaistaan koska pienemmissä yksiköissä on mahdollista kohdistaa asiakkaita samalla työntekijälle aivan eri tavalla, kuin suurissa yksiköissä. Rauhallisempi työtahti ja selkeä ammatillinen vastuu lisäävät työhyvinvointia sekä työssä jaksamista.

”On niin mahtavaa, kun on oikeasti aikaa sille asiakkaalle. Silloin ne vähän epävarmatkin hoitojutut onnistuvat paremmin, kuin kovassa kiireessä” -kotipalvelutyöntekijä, Jyväskylä

Töitä on paljon tarjolla ja siksi sinunkin kannattaisi laittaa hakemus sisään. Se on helppoa! Pääset alla olevasta painikkeesta lomakeelle, jonka täyttämällä pystyt lähettämään meille avoimen työhakemuksen. Me otamme sinuun yhteyttä heti, kun sopiva paikka aukeaa. Pysyt myös kuulolla siitä, minkälaisia avoimia työtehtäviä meillä on tarjolla.

 

Tilaa kartoitus tai pyydä tarjousSulje ikkuna

Back to top