Avoimet työpaikat

Ilmoittaudu työnhakijaksi

Etsitkö töitä kotipalvelualalta? Oletko sinä esimerkiksi siivooja, lastenhoitaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja tai vaikkapa henkilökohtaisen avustajan työstä kiinnostunut työntekijä vailla uutta suuntaa työamarkkinoilla? Kokeilehan rohkeasti kotipalvelualan töitä!

Akson -yrittäjät ympäri Suomea työllistävät kymmenittäin työntekijöitä. Kotipalvelutyö on haastavaa mutta varsin palkitsevaa työtä. On tyypillistä, että pitkän ja hektisen työvuoron päätteeksi, työntekijällä olo onkin varsin tyytyväinen. Syitä tyytyväisyyteen on varmasti monia mutta alalla toimineet arvaavatkin, että asiakkaat ovat lähestulkoon aina se ykkösjuttu.

Täytä avoin työhakemus

Yksityinen kotipalvelutyö tarjoaa työntekijöilleen usein myös muita etuja. Yleisesti ottaen yksityisellä puolella työtahti on verkkaisempaa, joka vähentää kiireen tunnetta töissä. Työntekijät kokevat myös usein kantavansa enemmän hoidollista vastuuta asiakkaistaan koska pienemmissä yksiköissä on mahdollista kohdistaa asiakkaita samalla työntekijälle aivan eri tavalla, kuin suurissa yksiköissä. Rauhallisempi työtahti ja selkeä ammatillinen vastuu lisäävät työhyvinvointia sekä työssä jaksamista.

Töitä on paljon tarjolla ja siksi sinunkin kannattaisi laittaa hakemus sisään. Se on helppoa! Pääset alla olevasta painikkeesta lomakeelle, jonka täyttämällä pystyt lähettämään meille avoimen työhakemuksen. Me otamme sinuun yhteyttä heti, kun sopiva paikka aukeaa. Pysyt myös kuulolla siitä, minkälaisia avoimia työtehtäviä meillä on tarjolla.

Aksonilla voit työllistyä myös yrittäjänä

Työntekijöiden lisäksi Aksonilla on mahdollisuus työllistyä myös yrittäjänä. Jos haluat päättää enemmän työstäsi ja työajoistasi, tutustu yrittäjyysivuihimme!

Akson on kotipalveluyrityksistä koostuva yritysverkosto. Me haluamme olla kärkijoukossa kehittämässä suomalaista kotipalvelualaa.