Lastensuojelun palvelut

Aito Tuki ja Apu Oy

Pori

lastensuojelun palvelut Pori

OTA YHTEYTTÄ!

Sari Perä-Takala

[email protected]

p. 045 2458363

Lastensuojelun avohuollon palvelut

Yritykseni osallistuu lastensuojelun avohuollon moniammatilliseen yhteistyöhön Porissa, jossa toimimme hyväksyttynä palveluntuottajana. Lastensuojelun palveluiden tarkoituksena on aina olla täsmällisiä ja tarpeeseen suunniteltuja toimenpiteitä, joilla mahdollistetaan lapsen turvallinen kasvuympäristö ja vanhempien tuki lapsen kasvatuksessa. Työ on aina suunnitelmallista ja palveluntuottajan näkökulmasta siinä korostuu taito osallistua moniammatillisen tiimin toimintaan.

 

3 syytä valita Aito Tuki ja Apu lastensuojelun avopalveluiden kumppaniksi:

  1. Löydämme nopeasti oman paikkamme osana moniammatillista tiimiä
  2. Toimimme aktiivisesti ja oma-aloitteisesti palvelun järjestäjän suuntaan
  3. Teemme asiakasohjausta ja neuvontaa myös asiakaskäyntien ulkopuolella

Tutustu esitteeseemme ja ota rohkeasti yhteyttä!

TUTUSTU PALVELUESITTEESEEMME!

Pääset eteenpäin vierittämällä sivulle

Olen perehdyttänyt omaa työyhteisöäni toimimaan moniammatillisten tiimien jäseninä, jotta löytäisimme nopeasti oman tehtävämme asiakkaan tilanteen tukemiseksi. Kannustan kaikkia työntekijöitäni myös hyödyntämään omaa ammatillista osaamista ja toimimaan aktiivisesti tavoitteen asettelussa sekä palvelun suunnittelun eri vaiheissa. Teemme myös oma-aloitteisesti oman toimintamme raportoinnin vähintään kerran kuukaudessa ja aina, kun siihen ilmenee tarvetta. Yksityisenä palveluntuottajana voimme myös turvata asiakkaan ohjaus- ja neuvontatyön myös asiakaskäyntien ulkopuolella.

Kirjoita minulle!

Akson on kotipalveluyrityksistä koostuva yritysverkosto. Me haluamme olla kärkijoukossa kehittämässä suomalaista kotipalvelualaa.