Sari Roth on uusi Akson yrittäjämme

Lähihoitaja Sari Roth on aloittanut vuoden vaihteessa Akson yrittäjänä Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymän alueella. Sarin yritys palvelee kotipalvelun asiakkaita Nastola, Padasjoki, Asiakkala, Iitti, Hollola, Orimattila ja Kärkölä.

Sarilla on pitkä kokemus hoitotyöstä monipuolisissa ympäristöissä mutta tie on aina vienyt hänet takaisin kotipalvelutyön pariin. Yrittäjyys ei myöskään ole Sarille uusi asia, sillä hän on ennättänyt toimia eläinkauppiaana. Tästä ajasta Sarille ja hänen puolisolleen on jäänyt muistoksi seiniä pitkin kiipeilevä eksoottinen lisko.

”Kotihoito Elontuuli on pitkäaikainen haaveeni, jonka myötä voin tarjota asiakkailleni aikaa ja hyvää hoitotyötä.” Sari Roth, Akson yrittäjä

Yrittäjänä enemmän aikaa asiakkaille

Päätös yrittäjäksi ryhtymisestä kypsyi ajan kanssa. Työ kaupungin kotihoidossa tarkoitti sitä, että aikaa asiakkaiden aitoon kohtaamiseen ei käytännössä jäänyt ollenkaan. Henkilöstövajetta paikattiin kutsumalla töihin loma- ja vapaapäiviltä. Yrittäjänä asiakkaiden kotipalvelu on mahdollista tuottaa kiireettömästi ja asiakasta kuunnellen.

Neuvoja, apua ja yhteistyötä

Sparrausapua yrittäjäksi lähtemisessä Sari on saanut yrittäjältämme Aija Rosimo-Tyrväiseltä. Kokeneena ja helposti lähestyttävänä osaajana, Aija on sekä neuvonut, että ohjannut Saria yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Myös ensimmäiset asiakkaat ovat löytyneet Aijan avustuksella.

Tervetuloa joukkoon mukaan Sari!

Sarin tavoitat seuraavin tiedoin:

Sari Roth
[email protected]
044 491 8823

Sari Roth tuottaa kotipalveluita mm. Nastolaan

Takaisin arkistoon

 

Akson on kotipalveluyrityksistä koostuva yritysverkosto. Me haluamme olla kärkijoukossa kehittämässä suomalaista kotipalvelualaa. 

Kiinnostuitko Akson-yrittäjyydestä?

Aksonilla meitä yrittäjiä on moneen lähtöön. Täytä hakemus ja liity Akson-menestyjien joukkoon!