Kokemusasiantuntija

Kotipalvelu Lumi Aurora Oy

Joensuu – Pohjois-Karjala

YHTEYSTIEDOT

Kotipalvelu Lumi Aurora Oy
Y-tunnus: 3158221-8

toimitusjohtaja
Kati Hiltunen

kati.hiltunen@akson.fi

Mennäänkö asiaan?

Olet löytänyt tänne koska olet etsinyt tietoa diabeteksen hoitoon ja diabeteksen kanssa elämiseen.

Olet tullut oikeaan paikkaan!

Olen itse kulkenut diabeteksen kanssa lapsuudesta saakka ja oma lapseni sairastaa myös diabetestä. Eläminen diabeteksen kanssa on vienyt minut uupumuksen ja epätoivon kautta onneen ja tulevaisuuden uskoon. Olen pelännyt itseni ja oman lapseni puolesta. Olen tuntenut välinpitämättömyyttä ja vihaa tätä sairautta kohtaan. Lopulta kuitenkin päätynyt tunnustamaan, että se on lähtemätön osa minua. Se luo ja määrittää minut uudelleen joka ikinen päivä.

Samalla olen myös huomannut, että kukaan meistä diabeettikoista ei ole yksin, eikä kenenkään kuuluisi olla yksin.

Oman työni kautta olen kouluttautunut kokemusasiantuntijaksi ja toiminut lukuisten diabeetikkojen sekä heidän perheidensä tukihenkilönä. Yhdessä olemme etsineet tapoja tulla toimeen ja pärjäämään diabeteksen kanssa. Olemme selvittäneet, mitä palveluita asiakkaan olisi mahdollista saada ja miten hoito- ja palveluketjuissa tulee toimia. Olen myös ollut asiakasta hoitavan henkilökunnan tukena tuomassa asiakkaan näkökulmaa hoitotyöhön.

Asiakkaani ovat hakeneet tukea minulta mm. seuraaviin asioihin:

  • Hoitoväsymys
  • Diabeetikon palvelut ja palveluiden parissa toimiminen
  • Lapsen diabetes ja vanhemmuus
  • Perhesuhteet ja diabetes

Oman yritykseni kautta pystyn tarjoamaan apua sekä diabeetikolle että tämän lähipiirille. Olen toiminut mm. diabetes-lasten lastenhoitajana.

Kaikki lähtee siitä, että otat minuun rohkeasti yhteyttä joko soittamalla tai jättämällä viestin. Keskustellaan lisää ja katsotaan, millä tavoin voin auttaa sinua ja läheisiäsi eteenpäin!

 

T: Kati

Kirjoita minulle!

Akson on kotipalveluyrityksistä koostuva yritysverkosto. Me haluamme olla kärkijoukossa kehittämässä suomalaista kotipalvelualaa.