Osaava taustaorganisaatio varmisti Iiris Niemiselle pehmeän laskun yrittäjyyteen

Iiris Nieminen on työskennellyt Akson-yrittäjänä loppuvuodesta 2018 lähtien. Hän sanoo päätöksen ketjuyrittäjäksi lähtemisestä olleen ei enempää eikä vähempää kuin elämänsä paras päätös.

Iiris Nieminen toimii Akson -yrittäjänä Jyväskylässä

Niemisen yritys on nimeltään Hoivapalvelu Sisu oy. Palveluihin kuuluu muun muassa lapsiperheiden kotipalvelu, omaishoidon palvelut sekä vaikeasti vammaisten henkilökohtainen apu.

– Yrittäjyys oli aina kiehtonut minua, joten tilanteen tarjoutuessa oli hyvin luontevaa tarttua siihen, Nieminen sanoo.

Tärkeänä tekijänä uuden urapolun valinnassa oli työn tärkeys.

– Minusta työni on hyvin merkityksellistä. Työskentelen apua tarvitsevien ihmisten kanssa ja mahdollistan heille erilaisia kokemuksia ja ihan sitä perushoivaa.

Aloittelevan yrittäjän tuki ja turva

Yrittäjyyttä aloittaessa informaatiotulva ja huomioitavien asioiden määrä on valtava. Nieminen onkin kokenut taustalla vaikuttavan isomman organisaation tuen kriittisen tärkeäksi.

– Ketjuyrittäjyys on helppo tapa lähteä yrittäjäksi, koska se ketjun tuki on niin iso asia. Olen saanut heiltä ihan kaikenlaista apua yrittämisen käytännön asioissa.

Työn merkityksellisyys ja mielekkyys kulkevat käsi kädessä

Vaikka Niemiselle työn merkityksellisyys on todella tärkeää, sitäkin tärkeämpänä hän on kokenut uuden työnsä mielekkyyden.

– Joka päivä on sellainen olo, että en haluaisi tehdä mitään muuta. Nautin jokaisesta päivästä ja jokainen päivä on erilainen. Täytyy sanoa, että tämä on ollut elämäni paras päätös, hän päättää.

Iiris Niemisen kokemukset Akson -yrittäjyydestä ovat olleet positiivisia

Kiinnostaako sinua, miten voisit tehdä työtäsi omilla ehdoilla?

Lataa itsellesi opas kotipalveluyrittäjyydestä painamalla tästä

 

Takaisin arkistoon

 

Akson on kotipalveluyrityksistä koostuva yritysverkosto. Me haluamme olla kärkijoukossa kehittämässä suomalaista kotipalvelualaa. 

Kiinnostuitko Akson-yrittäjyydestä?

Aksonilla meitä yrittäjiä on moneen lähtöön. Täytä hakemus ja liity Akson-menestyjien joukkoon!