Toisten Akson-yrittäjien tuki on aina saatavilla

Koti- ja hoivapalvelu Minna Jaakkola toimii Säkylän, Euran ja Kokemäen alueilla. Yritys työllistää yrittäjä Minna Jaakkolan lisäksi kolme muuta työntekijää. Akson on auttanut Jaakkolaa kaikissa yrittäjyyteen liittyvissä asioissa aina yrityksen perustamisesta tavallisiin arjen haasteisiin. Myös toisten Akson yrittäjien tuki on ollut Minnalle tärkeää.

Jaakkola on toiminut Akson-yrittäjänä vuodesta 2012 alkaen.

– Olin juuri jäänyt kesälomalle silloisesta työstäni. Tuntui, että en haluaisi enää jatkaa siinä vanhassa työssä. Löysin työvoimatoimiston sivuilta Aksonin mainoksen. Siitä sitten lähti. Päätin, että nyt on aika oman unelmani toteutukselle – oman hoivapalveluyrityksen perustamiselle, Jaakkola muistelee.

Tällä hetkellä asiakkaina on vanhuksia, perheitä ja siivouspuolen asiakkaita. Yritys työllistää Jaakkolan itsensä lisäksi toisen lähihoitajan ja kaksi siivouspuolen työntekijää.

“Se lähtee sydämestä”

Hoitotyö on aina ollut Jaakkolan sydäntä lähellä. Jo pikkutyttönä hän sotki polkupyörällä mummojen kauppa-asioita.

– Se lähtee sydämestä, Jaakkola hymyilee.

– Kun menin kesälomalta takaisin töihin, sanoin itseni irti, Jaakkola toteaa.

Aina löytyy joku, joka auttaa

“Olen ollut tyytyväinen. En vaihtaisi takaisin vanhaan työpaikkaani.”

Yrityksen perustaminen oli uusi alku. Perustamisvaihe vaati paljon erilaisia yhteydenottoja ja papereiden täyttämistä. Akson auttoi Jaakkolaa kaikessa tässä.

– Olen saanut apua aina kun olen sitä tarvinnut. Toisten yrittäjien tuki ja se, että sinulla on aina joku, joka auttaa, on iso asia. Se on tärkeää, että tietää jonkun, jolle voi soittaa ja joka osaa auttaa tai selvittää, mitä kautta asiaa lähdetään edistämään, Jaakkola kiittelee.

– Olen ollut tyytyväinen. En vaihtaisi takaisin vanhaan työpaikkaani, Jaakkola summaa.

Kiinnostuitko Akson-yrittäjyydestä?

Aksonilla meitä yrittäjiä on moneen lähtöön. Täytä hakemus ja liity Akson-menestyjien joukkoon!