Hei me kiinnostetaan!

Lokakuun puolen välin tienoilla starttasimme rekrytointikampanjan, joka on käynnissä aina vuoden loppuun saakka. Hakemusten määrä on ylittänyt kaikki odotukset. Tästä voi tehdä helpon johtopäätöksen. Akson -ketju on hakijoita kiinnostava ja kotipalveluyrittäjyys koetaan varteenotettavaksi vaihtoehdoksi työmarkkinoilla.

Avasimme TE-palveluiden järjestelmään yrittäjähakuja likipitäen neljälle kymmenelle paikkakunnalle. Tätä kirjoittaessa yrittäjähakemuksia on tullut yli seitsemänkymmentä. Tämä määrä on yllättänyt meidät kaikki varsin positiivisesti. Hakijoiden määrä on jopa pakottanut meitä hiomaan hakemusten käsittelyprosessiamme, minkä iloksemme varsin monet hakijat ovat ottaneet tyytyväisinä vastaan.

Kotipalveluyrittäjyys vaihtoehtona hallita omaa työtään

Olemme haastatelleet jo osan hakijoista henkilökohtaisesti ja varsin tyypillisesti kipinä yrittäjyyteen syntyy halusta päästä vaikuttamaan omaan työhönsä. Kotipalvelutyössä laitetaan peliin oman ammattitaidon lisäksi myös oma persoona. Tämän vuoksi monet kertovat haastatteluissa, kuinka puhelin soi jatkuvasti asiakkaiden pyytäessä juuri tiettyä ihmistä tekemään sovitut kotikäynnit.

Työn optimointia on jatkuvasti kehitetty, minkä vuoksi asiakaskäynteihin käytettävä aika voi olla äärimmäisen tarkkaan rajattua. Ei ole harvinaista, että oven taakse jää neuvoton asiakas. Mikäli tällainen ei kosketa myös työnsä tekijää, on ala valittu väärin. Ei kai kukaan halua jäädä yksinomaan kotiinsa.

Yrittäjyys on vaihtoehto päästä hallinnoimaan omaa ja työntekijöidensä työpäivää. Vaikka jokainen tiedostaa, että työsarkaa jää isossa mittakaavassa tekemättä, voi omien asiakkaidensa arkea tukea ilman hätäilyä ja kiirettä.

Mehän oikeasti jo vähän niin kuin tunnetaan…

Hakemuksien läpikäynti on osoittanut, että Akson on yllättävänkin tunnettu ympäri Suomea. On ollut mukava kuulla ja lukea, että varsin monen hakijan läheiset ovat valinneet Aksonin yrittäjäverkoston yrittäjiä palveluntuottajaksi ja kokemukset ovat olleet positiivisia. Oman läheisen saama palvelu on johtanut siihen, että oman yrittäjyyden tueksi halutaan saada hyötyjä kumppanista, jonka palveluilla on lähtökohtaisesti hyvä maine. Tällaisesta lähtökohdasta on ollut helppoa istahtaa neuvottelupöytään.

Akson -yrittäjät ympäri Suomea tarjoavat asiakkailleen kiireetöntä, luotettavaa ja turvallista kotipalvelua. Tämän turvaa ennen kaikkea ammattitaidolla ja huolellisesti tehty työ asiakkaiden parissa. Akson -ketjun tuella yrittäjä saa apua juuri niihin arjen tilanteisiin, mihin kulloinkin apua kriittisimmin tarvitaan. Tällaisia ovat olleet esimerkiksi työntekijöiden palkkaamiseen liittyvä suunnittelu, rekrytoinnit, taloushallinto, jne. Ketjuyrittäjyys on mitä suurimmissa määrin jaettua yrittäjyyttä.

Vielä ennättää mukaan

Rekrytointi jatkuu tällä haavaa vuoden loppuun saakka. Uskomme, että isosta hakijamäärästä sinkoaa kentälle uusia Akson -yrittäjiä vuoden vaihteen tienoilla. Hakemuksen voi jättää vaikka yrittäjäksi ryhtyminen ei kohdallasi olisikaan aivan vielä ajankohtaista. Etenemme yhteisesti sovitun aikataulun mukaisesti.

Tässä vaiheessa lämmin kiitos kaikille hakemuksen jättäneille mielenkiinnosta Akson -yrittäjyyttä kohtaan!

 

Katso tästä lisää:

Jätä hakemus Akson -yrittäjäksi tästä

Lue lisää Akson -yrittäjyydestä tästä

 

Tilaa kartoitus tai pyydä tarjousSulje ikkuna

Back to top