Aito Tuki ja Apu Oy, Pori

Aito Tuki ja Apu Oy tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia kotiin annettavia sosiaalipalveluita Porissa. Tarjoamme palveluitamme Porin lisäksi Ulvilassa, Nakkilassa ja Eurajoella sekä yksityisille että yritys- ja kunta-asiakkaille.Pääpainomme työskentelyssä ovat LAPSIPERHEET sekä NUORET elämän eri tilanteissa.

Kaarinan Appi & Anoppi

Kaarinan Appi & Anoppi  tarjoaa laadukkaita ja monipuolisia kotiin annettavia palveluita Auran, Kaarinan, Liedon, Paimion, Paraisten, Raision, Ruskon, Sauvon ja Turun alueilla.Kaarinan Appi & Anoppi   auttaa asiakkaita pärjäämään mahdollisimman pitkään kotonaan ja kuntoutumaan tutussa ympäristössä ammattitaitoisen, joustavan, luotettavan, asiakaslähtöisen ja turvallisen hoivan ja hoidon avulla. Yritys pyrkii tarjoamaan myös pienimuotoisia talonmiespalveluita niitä tarvitseville.

Pirkanmaan hoiva- ja kotiapu

Tarjoamme palveluitamme Ylöjärven, Nokian ja Tampereen alueella.Valmistuin perushoitajaksi vuonna 1990 ja siitä lähtien työskennellyt hoitoalalla. Yritykseni palveluihin kuuluu asiakkaiden kotiin tuotavat monimuotoiset palvelut, jotka suunnitellaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan.

Turun seudun hoitotyö

Tarjoamme palveluitamme Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto ja Rusko alueilla. Perheyrityksellämme on vuosien kokemus sairaanhoito- ja hoivatyöstä sekä hoitotyön kehittämis- ja opetustyöstä.Tarjoamme Turun seudulla • kotihoito • sairaanhoito- ja hoivapalvelut • lapsiperheiden tukipalvelut • omaishoitajien sijaispalvelut • mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tukipalvelutToimimme asiakaslähtöisesti.

Tampereen seudun kotiapu

Tarjoamme palveluitamme Tampereen, Nokian, Pirkkalan, Lempäälän ja Ylöjärven alueilla. Palveluillemme tunnusomaista on ihmisläheisyys, joustavuus, luotettavuus ja lämmin työskentelyote sekä ammattitaitoinen ja ehdottomasti luotettava palvelu.Saat meiltä ilmaisen tutustumiskäynnin ja palvelukartoituksen.

Hoivapalvelu Sirpa Heikkinen

Minulla on yli 3o-vuoden työkokemus hoivapalvelusta. Olen työskennellyt 15 vuotta kotisairaanhoidossa ja 10 vuotta terveysaseman vastaanotossa. Olen aloittanut yrittäjänä vuonna 2012, kun havaitsin silloisessa työssäni ihmisten tarvitsevan kotiin hyvää ja turvallista hoitoa.

Hoivacammar Oy

Tarjoamme palveluitamme Rauman, Eurajoen, Laitilan ja Pyhärannan alueilla.Hoivacammar Oy on vuoden 2012 lopulla perustettu Akson - ketjuun kuuluva perheyritys. Palveluillemme tunnusomaista on ihmisläheisyys, joustavuus, luotettavuus ja lämmin työskentelyote.

Eijan kotiapu

Tervetuloa Eijan Kotiapu -sivuilleYritykseni tarjoaa yksilöllisiä palveluita Sastamalan, Hämeenkyrön, Ikaalisten ja Tampereen alueella. Tavoitteena on taata ihmisille hyvä ja helpompi arki. Palvelut ovat laadukkaita hoiva- ja hoitotyötä ihmisen eri elämänvaiheisiin - lapsiperheistä ikäihmisiin.

Tilaa kartoitus tai pyydä tarjousSulje ikkuna

Back to top