Kotiapu ja hoivapalvelu Sisu Oy

Kotiapu ja hoivapalvelu Sisu Oy on perustettu alkuvuodesta 2019. Yritykseni tarjoaa kattavat kotipalvelut Jyväskylän, Laukaan, Muuramen, Äänekosken ja Keuruun alueella. Nimensä mukaisesti taustalta löytyy voimaa ja periksiantamattomuutta.

Heidin kotihoiva Oy

 Oletko kotona asuva ikäihminen ja kaipaat arkeesi piristävää seuraa sekä apuja arjen askareisiin? Tarjoan kotona asumista helpottavia tukipalveluita ikäihmisen kotiin.  Yksityisten asiakkaiden lisäksi tarjoan ammattitaitoani kunnille ja yksityisiin palvelutaloihin ja hoitolaitoksiin sijaisuuksien merkeissä.

K-S Kotiapu Oy

Tarjoamme koti- ja hoivapalveluita Äänekosken ja Suolahden alueella.Palveluillemme tunnusomaista on ihmisläheisyys, joustavuus, luotettavuus ja lämmin työskentelyote. Saat meiltä ilmaisen tutustumis- ja palvelukartoituskäynnin.

Kotiapu Marja Hartikka Ky

Olen ammatiltani lähihoitaja ja leipuri. Kotipalveluyrittäjänä olen toiminut jo vuodesta 2006. Perheeseeni kuuluu neljä lasta, aviomies ja koira.

Akson Hoivapalvelut Jyväskylä Oy

Akson Hoivapalvelut Jyväskylä on Akson Group Oy:n tytäryhtiö, joka toimii Jyväskylässä ja sen lähialueilla. Palvelutarjonnastamme löytyvät monipuoliset asiakkaiden kotona tuotettavat palvelut, joita ovat mm.Vanhusten, lapsiperheiden sekä vammaisten kotihoito- ja hoivapalvelut Kotisiivous ja muut siivouspalvelut Tukipalvelut esim.

Tilaa kartoitus tai pyydä tarjousSulje ikkuna

Back to top