Savon Hoeva

Tervehdys,Olen Teemu Laakkonen Sairaanhoitaja (amk, suunt. mielenterveys) Sonkajärveltä. Tarjoan Sinulle palvelujani lähikuntien Sonkajärvi, Iisalmi ja Vieremä -alueilla.

Saimaan hoitopalvelut

Palveluillemme tunnusomaista on ihmisläheisyys, joustavuus, luotettavuus ja lämmin työskentelyote. Luotettava apu henkilökohtaisissa ja kodin monissa askareissa tuo tukea ja turvaa sekä helpotusta arkeen. Jokaiselle yksilöllisesti räätälöidyn palvelupaketin avulla asiakkaalla on mahdollisuus helpottaa omaa arkeaan.

Kallaveden kotiapu- ja hoivapalvelut

Yritykseni tarjoaa laajan palvelukokonaisuuden, josta voidaan suunnitella asiakkaan tarpeiden mukainen kokonaisuus. Työni teen asiakkaitani kunnioittaen ja heille tarjoten hyvää ja turvallista apua sekä hoitoa.Olemme auttamassa ja tukemassa sinua tai läheistäsi, kun kotiudut sairaalasta.

Kotiapu ja Hoitopalvelut Maiju

Tarjoan palveluitani Imatran, Joutsenon, Lappeenrannan ja Ruokolahden alueella. Palveluillemme tunnusomaista on ihmisläheisyys, joustavuus, luotettavuus ja lämmin työskentelyote. Kokemusta minulla on sekä lasten että vanhusten parissa työskentelystä.

Tilaa kartoitus tai pyydä tarjousSulje ikkuna

Back to top