Hoivapalvelu BELI

Tervetuloa Belin kotisivuille.Onko sinulla tai läheiselläsi tarvetta hoitotyön tai kodinhoidollisten töiden ammattilaisen apuun?Tarvitsetko apua tai ajansäästöä arkeesi?

Awonawilona

Awonawilonassa jokainen ihminen on uniikki yksilö, jonka elämänpolkua tulee kunnioittaa. Jokaisella on oikeus päättää elämästään ja tehdä siitä mahdollisimman hyvä. Toivon saavani olla siinä tukena ja apuna, olla läsnä.

Aijan Hoiva Oy

Olen kolulutukseltani lähihoitaja ja työskennellyt erilaisissa hoitoalan tehtävissä lapsista vanhuksiin yli 20 vuotta. Yritykseni tarjoaa laajan palvelukokonaisuuden lapsiperheille sekä myös ikääntyville tai muuten elämäntilanteen vuoksi apua tarvitseville.Toimin pääsääntöisesti Orimattilan, Pukkilan ja Mäntsälän alueilla.

Kotiapu ja Hoitopalvelut Maiju

Tarjoan palveluitani Imatran, Joutsenon, Lappeenrannan ja Ruokolahden alueella. Palveluillemme tunnusomaista on ihmisläheisyys, joustavuus, luotettavuus ja lämmin työskentelyote. Kokemusta minulla on sekä lasten että vanhusten parissa työskentelystä.

Hoivapalvelu Calore Oy

Onko sinulla tai läheiselläsi tarvetta hoitotyön ammatilliseen hoivaan?Yritykseni tarjoaa laadukkaat hoivapalvelut, kodinhoidolliset palvelut, siivouspalvelut sekä palvelusetelipalvelut.Espoo: henkilökohtainen apu Helsinki: lapsiperheiden kotipalvelu, omaishoito, henkilökohtainen apuPalveluillemme tunnusomaista on ihmisläheisyys, joustavuus, luotettavuus ja lämmin työskentelyote.

Tilaa kartoitus tai pyydä tarjousSulje ikkuna

Back to top