Kotiapulainen/siistijä Kotka/Hamina

Tmi Sirkka-Liisa Valkonen etsii kotiapulaista/siistijää yksityiseen kotihoitoon. Kuulumme kotimaiseen Akson-ketjuun. Tarjoamme kokonaisvaltaisia kotihoitopalveluita kaikenikäisille apua tarvitseville aina siivouksesta kotisairaanhoitoon. Asiakas saa apua yksilöllisesti toiveiden sekä tarpeiden mukaan joustavasti. Alueellisesti jokainen Akson-yritys toimii itsenäisesti paikallisen yrittäjän voimin.

Etsimme työntekijä, joka pystyy itsenäiseen, sopivasti haastavaan ja mieleiseen työhön. Sinun tulee olla siis itsenäiseen työhön pystyvä, luotettava ja hyvän asiakaspalvelun osaava, positiivinen ja lämminhenkinen ihminen. Arvostamme innostunutta ja sitoutunutta asennetta työhön. Myös sujuva suomen kielen taito ja ajokortti ovat tehtävässä välttämättömiä. Oman auton käyttömahdollisuus ehdoton plussa. Työ on asiakkaan kotona tehtävää työtä ja sisältää mm. siivousta ja asiointiapua

Toivomme, että voisit aloittaa työsi mahdollisimman pian, mutta työn aloittaminen on sovittavissa. Viikoittaiset tuntimäärät vaihtelevat asiakastilanteen mukaan.

Lisätietoja: Sirkka-Liisa Valkonen, Puh: 044-0622321, s-posti: sirkka-liisa.valkonen@kotiapu.fi

Tilaa kartoitus tai pyydä tarjousSulje ikkuna

Back to top