Aksonista JBA:n ja Lauri Markkasen Koriskoulun yhteistyökumppani!

Voimme ilolla ilmoittaa, että tulemme olemaan alkavalla koripallokaudella Jyväskylän Basketball Academyn sekä Lauri Markkasen Koriskoulun yhteistyökumppani!

Erilaiset toimintakentät, yhteiset arvot

Akson on valtakunnallinen kotipalveluketju, jonka yritykset työskentelevät edistääkseen asiakkaidensa helpompaa arkea tarjoamalla luotettavasti ja kiireettömästi asiakkaan kotona tuotettuja palveluita. Toimimme maan laajuisesti yli sadalla paikkakunnalla ympäri Suomea.

Jyväskylän Basketball Academy (JBA) on voittoa tavoittelematon rekisteröity yhdistys, joka kehittää Jyväskylän alueen koripallotoimintaa tukemalla seuroja ja oppilaitoksia lasten ja nuorten harjoittelun järjestämisessä. JBA:n tavoitteena on tukea nuoren kokonaisvaltaista kehittymistä ihmisenä ja urheilijana sekä mahdollistaa opiskelun ja harjoittelun yhdistäminen lähellä kotia.

Akson ja JBA pyrkivät tahoillaan saamaan aikaiseksi hyvin samankaltaisia asioita. Tarkoituksenamme on rakentaa asiakkaillemme sekä pelaajillemme kodinomaista ja turvalliseksi koettua arkea. Uskomme, että tutuksi koetulla toimintaympäristöllä on myönteisiä ja kauaskantoisia vaikutuksia ihmisen toimintakykyyn, olipa tämä sitten kansainvälisille areenoille tähtäävä huippu-urheilija tai verkkaisia vuosia kotonaan viettävä eläkeläispariskunta. Tukemalla yksilöiden osallisuutta elämän kaikilla osa-alueilla, rakennamme hyvinvointia sekä edistämme aktiivista ja myönteistä otetta elämään.

Paikallisesta kohti valtakunnallista ilmiötä

Koripalloilija Lauri Markkanen on Suomen valovoimaisin urheilutähti. Hänen nimeään kantava koripallokoulu aloitti toimintansa Jyväskylässä syksyllä 2017. Lauri Markkasen Koriskoulu on osallistujilleen maksuton ja sen tarkoituksena on edistää lasten ja nuorten säännöllistä liikuntaharrastusta. Koriskoulun toteutuksesta vastaavat Keski-Suomen alueen koripalloseurat ja toimintaa koordinoi JBA. Ensimmäisenä toimintavuotena koriskoulussa touhusi satoja lapsia ammattitaitoisten ohjaajien valvonnassa. Alkavalla kaudella koriskoulu pystyy ottamaan vastaan entistä enemmän lapsia mukaan harrastamaan ja kokemaan elämyksiä liikunnan parissa.

Lauri Markkasen Koriskoulu tähtää valtakunnalliseksi ilmiöksi ja Akson haluaa olla mukana tukemassa näitä pyrkimyksiä. Aksonin toimintaverkosto kattaa jo kymmeniä kaupunkeja ja paikkakuntia ympäri Suomea. Meidän tavoitteenamme on yhdistää oman toimialamme parhaat voimat ja osaaminen koko maan kattavaksi verkostoksi, joka tarjoaa mahdollisimman monelle pääsyn laadukkaiden kotipalveluiden piiriin. Työ tämän tavoitteen saavuttamiseksi on ollut käynnissä jo pitkään ja se jatkuu joka päivä. Aksonin sinnikkäät ja ammattitaitoiset yrittäjät ympäri maata, toimivat päivittäin edistääkseen asiakkaidensa sujuvampaa ja helpompaa arkea.

Aksonin toimitusjohtaja Mikko Pirttimäki ja JBA:n myyntipäällikkö Lauri Lavonen allekirjoittivat yhteistyösopimuksen tulevalle kaudelle. Kuva: Martti Niskanen

 

Lisätietoja:

Akson Group: 
Mikko Pirttimäki
040 5040 318
mikko.pirttimaki[a]akson.fi

Jyväskylän Basketball Academy:
Lauri Lavonen
0400 670392
lauri.lavonen[a]jba.fi

Katso lisää:
Jyväskylän Basketball Academy ry
Lauri Markkasen Koriskoulu

Tilaa kartoitus tai pyydä tarjousSulje ikkuna

Back to top